Voor u en ons een belangrijk aspect voordat u een eigendom gaat verwerven, hoe veilig is dit allemaal? 

........ als partner van de grootste Hotelketen ter wereld met 89 miljoen klanten kaart houders!

 

We lenen geen gelden van banken of andere instanties. Grondeigendom:  De projectontwikkelaar bezit de kavel van 1 miljoen m² en heeft de volledige bouwvergunning en geen beslagen op het kavel, vraag de notarisbrief waarin het eigendom van de kavels en planning wordt bevestigd.

• De meeste ontwikkelaars lenen om kavels te kopen en de bouw te financieren, wat als nadeel heeft dat het project verpand is. Wij lopen geen risico omdat we de kavel met opstallen hebben aangekocht met eigen vermogen. U neemt dan ook geen deel aan ons ondernemingsrisico, door realistische huurinkomsten en de volledige onbelaste eigendommen.  

• Wanneer een projectontwikkelaar het project financiert, betekent dit dat wanneer een appartement wordt verkocht de lening en de hoge rente terugbetaald dient te worden, daarnaast moet er van de overige gelden gebouwd gaan worden. Bij ons is dat niet het geval. Wij gebruiken de gelden van de aankoop om verder te bouwen en te investeren in het resort. Dit alles met als partner, en dus ook expertise van de grootste Hotelketen wereldwijd. 

We bouwen in Frankrijk, dat een zeer streng toeziet op bouwprojecten en de bescherming voor kopers. Dit is de reden waarom onvoltooide projecten in Frankrijk zelden voorgekomen in tegenstelling tot andere landen zoals in Spanje ...

• Sinds 2015 is het in Frankrijk, volgens de wet, niet toegestaan ​​dat een projectontwikkelaar onroerend goed verkoopt zonder de overheid alle garanties te geven dat hij financieel stabiel is om te kunnen bouwen en te leveren wat overeengekomen is.  

• Een notaris zou geen contract afgeven als de ontwikkelaar, na diverse financiële checks, niet door de overheid is goedgekeurd, de notarisbrief is dan ook ter inzage beschikbaar. 

• Wij snappen dat het erg belangrijk voor u is om de risico's en kansen, de zgn. ''due diligence'' te kunnen inschatten, voordat u investeert, ter inzage.

Dat geldt ook voor ons, daar wij miljoenen hebben geïnvesteerd om de 100 hectare kavel met opstal aan te schaffen.

 We hebben, samen met de grootste hotelgroep ter wereld als partner, pas besloten te investeren nadat rapporten een succesvol bedrijfsmodel hebben laten zien. Wij laten periodiek deze rapporten opmaken.

• We werken met onafhankelijk deskundig advies, zodat we in kaart hebben, welke bezetting we kunnen verwachten. Het rendement dat wij bieden is zeer realistisch en in lijn met al het uitgevoerde onderzoek.

• We nemen nul risico's met het rendement dat we aanbieden.  U neemt dus geen deel aan ons ondernemingsrisico, ook daarom is het logisch dat de rendementen (huurinkomsten) voor u, mede door wereldwijde aanbod van klanten, realistisch zijn.

Vefa, overheidsgecontroleerde deelbetalingen op nieuwbouw: dit betekent dat elke volgende betaling (op nieuwbouw) voorafgegaan wordt door een Overheids gecontroleerde inspectie van de deel bouw fase van dat moment. Pas na goedkeuring zal de betaling plaatsvinden. 

Update 28-07-2021 Wij hebben de laatste ATTESTATION HR DEVELOPMENT die afkomstig is van een Franse notaris en bevestigt dat het landgoed en de activa volledig in eigendom is met een boekwaarde van 41 miljoen euro, zonder financieringen, onbezwaard is. Vraag ons ter inzage!

• We zijn geïnspireerd door de Center Parcs formule, die vandaag de dag een bezettingsgraad van 90% aangeven.

• We hebben een gat in de markt opgemerkt. We mikken op een luxe 5 sterrenresort met uitstraling, comfort, de echte Franse cultuur daaraan toegevoegd. Dit alles vermengd met een geweldige natuur van ‘Het land van de duizend meren’, in Frankrijk. Dit is uniek en kan daarom voor alle leeftijdsgroepen, een succes zijn.

• Het is belangrijk om te weten dat ons Resort gebaseerd is op een vergelijkbaar model als Center Parcs maar met een veel hogere sterbeoordeling.

• We nemen nul risico's met het rendement dat we aanbieden.  U neemt dus geen deel aan ons ondernemingsrisico, ook daarom is het logisch dat de rendementen (huurinkomsten) voor u, realistisch zijn.

Wat is VEFA en wat is de toegevoegde waarde? 

https://www.notaires.fr/en/housing-tax-system/buying-and-selling-special-cases/buying-plan-vefa-sale-future-state-completion-vefa

Sinds 2003 zijn er ruim 3000 woningen opgeleverd aan klanten, waarvan 90 % kiest voor fractioneel eigendom en dan nog de ervaring van 85 miljoen klanten wereldwijd, jaarlijks.  

                                                                           Niet voor niets gewaardeerd als  ''European Property Awards Winner 2021/ 2022''  

 

We begrijpen dat het kopen van een woning een grote stap kan zijn en daarom streven we ernaar om ervoor te zorgen dat het aankoopproces eenvoudig en soepel verloopt en wordt in elke fase volledig uitgelegd. Al onze klanten wordt geadviseerd om voorafgaand aan de aankoop hun eigen onafhankelijk professioneel advies in te winnen.