Fractioneel eigendom geeft u financiële vrijheid!  

 

''Fractioneel eigendom is in wezen gedeeltelijk eigendom van een eigendom. Bij fractioneel eigendom is een eigendom eigendom van en wordt het gedeeld door ten minste twee, en vaak meerdere, individuen. Dit type eigendom is populair bij vakantie-accommodaties en resorts ''.

Samenvatting van de voordelen van Fractioneel eigendom ( welke 90 % van de klanten kiest), een mooi voorbeeld is Centerparcs.  

 

Is dit timeshare  ? 

Dit is een vraag / bezwaar die u tegen kunt komen. Het simpele antwoord is als volgt :

Timeshare geeft toegang tot een eigendom, het recht om het elk jaar voor een vaste tijd te gebruiken.

Hoewel u niet de eigenaar van de woning bent, blijven onderhoudskosten van toepassing.

Timeshare is vaak gekoppeld aan een bepaalde periode en niet overdraagbaar en verloopt vaak.
 

Feiten over fractioneel Eigendom , naar voorbeeld van Centerparcs.

U bezit de eigendomsakte van het onroerend goed en profiteert van de waardevermeerdering die het onroerend goed maakt. U bezit een asset
U huurt uw weken of een deel ervan terug in de huurregeling en profiteert van huurinkomsten en het rendement in onze resorts .
De prijs van een fractie in een deel (fractioneel) is een 13e van de volledige eenheidsprijs en een echte weerspiegeling van de waarde van het onroerend goed , 90 % van de klanten kiest hier dan ook voor. 
U bezit het onroerend goed / actief totdat u besluit het door te verkopen ! Volledige vrijheid derhalve ,  ook geen verhuurverplichting . 

• Bezit van een luxe, volledig beheerd vakantieverblijf voor een fractie van de prijs.

• Slechts een fractie van de financiële verplichting.

• Profiteer van elke kapitaalgroei.

• Gebruik, huur en verkoop - flexibiliteit om het meeste uit uw eigendom te halen.

• Fiscaal efficiënte manier om onroerend goed te kopen, bezitten en verkopen.

Belangrijk :

Als fractioneel zijn er geen kosten voor de koper , voor volledig eigendom  is er 3 % aankoopkosten mee gemoeid . 

(zie de prijslijst met rendementen).

 

FRACTIONAL OWNERSHIP , by Abode2 THE NO1 GOOGLE RANKING LUXURY PROPERTY MAGAZINE , /https://www.abode2.com/directory-categories/fractional-ownership/

Bezichtigingen : 

Bekijk reizen beschikbaar vanaf slechts Euro 179 per nacht ( incluis de transfer ,Breakfast, lunch en A La Carte menu max. 2 dagen). Voor 2 nachten wordt euro 279 berekent maar.... bij aankoop teruggave van uw kijk trip kosten.
Vraag nu de folder aan voor een volledig overzicht inzake de aankoop . Een persoonlijk plan kan met u worden doorgenomen met een nederlandstalige medewerker. 

Reserveren is mogelijk , 2 weken : fractioneel euro 500 , Vol euro 1000 . Afzien van koop binnen 14 dagen betekent teruggave van genoemde bedragen.